Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací podkategorii Obchodních podmínek.

Registrace 5 % sleva

 

 

Doprava kurýrem zdarma na kotlíkové soupravy, zabijačkové soupravy, kotlíky

 


 

 

GULÁŠOVÁ A GRILOVACÍ SEZÓNA UŽ ZAČÍNÁ !!

Zabijačkové a gulášové velkokapacitní soupravy na veliké akce

Zabijačkové soupravy

 

 

 

Nerezová sada nožů BLACK

Nerezová sada nožů BLACK

 

 

Nerezový sekáč na maso

Nerezový sekáč na maso 

 

Kotlíkový gulášový set 36 PLUS 600 + nerezový kotlík 14 L (0,8 mm)

Kotlíkový gulášový set 36 PLUS 600 + nerezový kotlík 14 L (0,8 mm)

 

 

Kotlíkový gulášový set 42 PLUS 600 + nerezový kotlík 20 L (0,8 mm)

Kotlíkový gulášový set 42 PLUS 600 + nerezový kotlík 20 L (0,8 mm)

 

 

Kotlíkový gulášový set 42 PLUS 600 + měděný kotlík 20 L (1,2 mm)

Kotlíkový gulášový set 42 PLUS 600 + měděný kotlík 20 L (1,2 mm)

 

 

 

Kotlíkový gulášový set 42 PLUS 600 + smaltovaný kotlík 25 L

Kotlíkový gulášový set 42 PLUS 600 + smaltovaný kotlík 25 L

 

 

Souprava WOK ASIE

Souprava WOK ASIE

 

Pečící keramické pánve

Pečící keramické pánve

Kotlíky s trojnožkou

Smaltovaný kotlík 16 L + stojan s kladkou VAR

Smaltovaný kotlík 16 L + stojan s kladkou VAR

 

Smaltovaný kotlík 16 L + stojan s kladkou VAR

Smaltovaný kotlík 16 L + stojan s kladkou VAR

 

Nerezový kotlík 8 L + stojan s kladkou VAR

Nerezový kotlík 8 L + stojan s kladkou VAR

 

Nerezový kotlík 14 L + stojan s kladkou VAR

Nerezový kotlík 14 L + stojan s kladkou VAR

 

Měděný kotlík 15 L + stojan s kladkou VAR

Měděný kotlík 15 L + stojan s kladkou VAR

 

Kotlík na ryby 10 L + trojnožka s kladkou

Kotlík na ryby 10 L + trojnožka s kladkou

Kotlík na ryby 25 L + trojnožka s kladkou

Kotlík na ryby 25 L + trojnožka s kladkou

Kotlíkové smaltované soupravy

Nerezový kotlíkový set 36 VARIO 2 + vařečka a naběračka zdarma!

Nerezový kotlíkový set 36 VARIO 2 + vařečka a naběračka zdarma!

 

Nerezový kotlíkový set 45 VARIO 2 + vařečka a naběračka zdarma!

Nerezový kotlíkový set 45 VARIO 2 + vařečka a naběračka zdarma!

 

Kotlíkový gulášový set 31 VARIO 2 + 2 servírovacie kotlíky zdarma!

Kotlíkový gulášový set 31 VARIO 2 + 2 servírovacie kotlíky zdarma!

 

Kotlíkový gulášový set 42 VARIO 2 + 2 servírovacie kotlíky zdarma!

Kotlíkový gulášový set 42 VARIO 2 + 2 servírovacie kotlíky zdarma!

 

Nerezové kotlíkové soupravy

Kotlíkový set 31 cm TOPLUX + smaltovaný kotlík

Kotlíkový set 31 cm TOPLUX + smaltovaný kotlík

 

Kotlíkový set 36 cm TOPLUX + antikorový kotlík

Kotlíkový set 36 cm TOPLUX + antikorový kotlík

 

Kotlíkový set 39 cm TOPLUX + měděný kotlík

Kotlíkový set 39 cm TOPLUX + měděný kotlík

 

Kotlíkový set 31 cm TOPLUX + antikorový kotlík (1,2 mm)

Kotlíkový set 31 cm TOPLUX + antikorový kotlík (1,2 mm)

 

Kotlíkový set 36 cm TOPLUX + nerezový kotlík (1,5 mm)

Kotlíkový set 36 cm TOPLUX + nerezový kotlík (1,5 mm)

 

Servírovací dřevěné podnosy

Servírovací dřevěné podnosy


Velké vařečky do zabijačkových kotlů a kotlíků

Velké vařečky do zabijačkových kotlů a kotlíků

 

Nerezový kotlíkový set 45 VARIO

+ vařečka a naběračka zdarma!

Nerezový kotlíkový set 45 VARIO 1 + vařečka a naběračka zdarma!

 


Kotlíkový gulášový set 36 VARIO

+ 2 servírovacie kotlíky zdarma!

Kotlíkový gulášový set 36 VARIO 1 + 2 servírovacie kotlíky zdarma!

 


Kotlíkový gulášový set 45 VARIO

+ vařečka a naběračka zdarma!

Kotlíkový gulášový set 45 VARIO 1 + vařečka a naběračka zdarma!


Kotliny VARIO 1

Kotliny pro kotlíky VARIO 1


Ohnisko (stojan) na veliké kotle

Ohnisko (stojan) na veliké kotle

 

Kotlíkový gulášový  a grilovací set  Garden party

Kotlíkový gulášový  a grilovací set  Garden party

 

Kotlíkové gulášové soupravy

Kotlíkové gulášové soupravy

 

Kotlíkové gulášové soupravy + dárek

Kotlíkové gulášové soupravy + dárek

 

Kotlíkový gulášové nerezové soupravy + dárek

Kotlíkový gulášové nerezové soupravy + dárek

 


Grilovací sady

Grilovací sady

 

Grilovací železná pánev 36 cm

Grilovací železná pánev 36 cm

 

 

Partneři:

Výprodej zboží a slevové kupóny

Slevy, akce, slevové kupóny a výprodeje zboží a služeb

 

WWW.IKOTLIKY.CZ

 

 

Kotlina 42 cm + ohnivzdorná barva do 600 ° C

Kotlina 42 cm + ohnivzdorná barva do 600 ° C

 

 

Kotlina 39 cm + ohnivzdorná barva do 600 ° C

Kotlina 39 cm + ohnivzdorná barva do 600 ° C

 

 

 

Kotlina 36 cm + ohnivzdorná barva do 600 ° C

Kotlina 36 cm + ohnivzdorná barva do 600 ° C

 

 

Grilovací deska 44,5 cm

Grilovací deska 44,5 cm

 

Grilovací deska 33 x 33 cm

Grilovací deska 33 x 33 cm

 

SUPER AKCE

Litinový wok 36 cm + sladká paprika 50 g

SUPER AKCE: Litinový wok 36 cm + sladká paprika 50 g

 

 

Hořák 7,5 kW Kemper + připojovací příslušenství

Hořák 7,5 kW Kemper + připojovací příslušenství

 

Zabijačková souprava 50L. koš do kotle

Zabijačková souprava 50L. koš do kotle

 

Zabijačková souprava 60L. koš do kotle

Zabijačková souprava 60L. koš do kotle

 

Zabijačková souprava 70L. koš do kotle

Zabijačková souprava 70L. koš do kotle

 

Zabijačková nerezová souprava 50L. koš do kotle

Zabijačková nerezová souprava 50L. koš do kotle

 

Zabijačková nerezová souprava 60L. koš do kotle

Zabijačková nerezová souprava 60L. koš do kotle

 

Zabijačková nerezová souprava 70L. koš do kotle

Zabijačková nerezová souprava 70L. koš do kotle

 

Hořáky pod kotle

Hořáky pod kotle

Plničky klobás a jitrnic

Plnička klobás a jitrnic 3 kg

Plnička klobás a jitrnic 3 kg


Plnička klobás a jitrnic - Nadivak 8 L

Plnička klobás a jitrnic - Nadivak 8 L

 

Plnička klobás a jitrnic - Nadivak 4 L

Plnička klobás a jitrnic - Nadivak 4 L

 

 

Drátěný koš do kotle

Drátěný koš do kotle

 

ZABÍJAČKOVÉ SOUPRAVY

 

Kotlová souprava 50 L + 2 servírovací kotlíky zdarma!

Kotlová souprava 50 L + 2 servírovací kotlíky zdarma!

 

Kotlová souprava 80 L + 2 servírovací kotlíky zdarma

Kotlová souprava 80 L + 2 servírovací kotlíky zdarma

 

Zabijačkovy kotlový set 60 L + Kouřovod zdarma!

Zabijačkovy kotlový set 60 L + Kouřovod zdarma!

 

Zabijačkovy kotlový set 100 L + Kouřovod zdarma!

Zabijačkovy kotlový set 100 L + Kouřovod zdarma!

 

Zabijačkový kotlový set 70 L + hořák KEMPER + kouřovod zdarma!

Zabijačkový kotlový set 70 L + hořák KEMPER + kouřovod zdarma!

 

Zabijačkový kotlový set 80 L + hořák KEMPER + kouřovod zdarma!

Zabijačkový kotlový set 80 L + hořák KEMPER + kouřovod zdarma!

 

Zabijačková nerezová souprava 50L MAX + 2 servírovací kotlíky

Zabijačková nerezová souprava 50L MAX + 2 servírovací kotlíky

 

Zabijačkové nerezová souprava 100L MAX + litinový hořák KEMPER

Zabijačkové nerezová souprava 100L MAX + litinový hořák KEMPER

 

 

ZABÍJAČKOVÉ KOTLE

Smaltované kotle

Smaltované kotle

 

Nerezove kotle

Nerezove kotle

 

 

Party set GRIL

Party set GRIL

 

 

Party set MIX

Party set MIX

 

 

Kotlíková gulášová souprava + měděný kotlík EXCLUSIVE

Kotlíková gulášová souprava + měděný kotlík EXCLUSIVE

 

 


Katalog 1x.cz

Zpětné odkazy zdarma

Dům, byt, zahrada

Obchod a prodej

All for All

http://www.addwebsite.eu/

katalog odkazů

Baget.cz - Katalog stránek

Katalog stránek BUJ

Katalog stránek BYO

 

půjčky bez registru

Katalog odkazů Alfa-Elchron

Katalog webů

Kompletně.cz

LINKOVNÍK

přidat odkaz

LUKYN.com

SeoLink.cz

Spáčil reality - Katalog odkazů

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 89 Kč
skladem
naše cena 849 Kč
skladem
naše cena 600 Kč
skladem

NOVINKY

arr3Stojan s poistní kladkouKOUPIT ZDE ... arr3Gril s roštomKOUPIT ZDE ... arr3Ohnište + stojanKOUPIT ZDE ... arr3Luxusní kotlíkové soupravyKOUPIT ZDE ...

KONTAKTY

Kotliky Kotliny.cz
tel: Eshop: +421 905 580 562
napište nám
Sklad / Osobní odběr / Stav objednávek /
Reklamace Tel: +421 902 212 007, +421 948 212 600

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Udělujete tímto souhlas KOTLIKY, s.r.o., so sídlom Priekopnícka 24, Bratislava 821 06, IČO 51769476, zapísaná na OR vedenom OS v Bratislava 1 v složke Sro: vložka č. 129159 / B Slovenská Republika (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů