Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací podkategorii Obchodních podmínek.

Registrace 5 % sleva

 

 

Doprava kurýrem zdarma na kotlíkové soupravy, zabijačkové soupravy, kotlíky

 


 

 

GULÁŠOVÁ A GRILOVACÍ SEZÓNA UŽ ZAČÍNÁ !!

Zabijačkové a gulášové velkokapacitní soupravy na veliké akce

Zabijačkové soupravy

 

 

 

Nerezová sada nožů BLACK

Nerezová sada nožů BLACK

 

 

Nerezový sekáč na maso

Nerezový sekáč na maso 

 

Kotlíkový gulášový set 36 PLUS 600 + nerezový kotlík 14 L (0,8 mm)

Kotlíkový gulášový set 36 PLUS 600 + nerezový kotlík 14 L (0,8 mm)

 

 

Kotlíkový gulášový set 42 PLUS 600 + nerezový kotlík 20 L (0,8 mm)

Kotlíkový gulášový set 42 PLUS 600 + nerezový kotlík 20 L (0,8 mm)

 

 

Kotlíkový gulášový set 42 PLUS 600 + měděný kotlík 20 L (1,2 mm)

Kotlíkový gulášový set 42 PLUS 600 + měděný kotlík 20 L (1,2 mm)

 

 

 

Kotlíkový gulášový set 42 PLUS 600 + smaltovaný kotlík 25 L

Kotlíkový gulášový set 42 PLUS 600 + smaltovaný kotlík 25 L

 

 

Souprava WOK ASIE

Souprava WOK ASIE

 

Pečící keramické pánve

Pečící keramické pánve

Kotlíky s trojnožkou

Smaltovaný kotlík 16 L + stojan s kladkou VAR

Smaltovaný kotlík 16 L + stojan s kladkou VAR

 

Smaltovaný kotlík 16 L + stojan s kladkou VAR

Smaltovaný kotlík 16 L + stojan s kladkou VAR

 

Nerezový kotlík 8 L + stojan s kladkou VAR

Nerezový kotlík 8 L + stojan s kladkou VAR

 

Nerezový kotlík 14 L + stojan s kladkou VAR

Nerezový kotlík 14 L + stojan s kladkou VAR

 

Měděný kotlík 15 L + stojan s kladkou VAR

Měděný kotlík 15 L + stojan s kladkou VAR

 

Kotlík na ryby 10 L + trojnožka s kladkou

Kotlík na ryby 10 L + trojnožka s kladkou

Kotlík na ryby 25 L + trojnožka s kladkou

Kotlík na ryby 25 L + trojnožka s kladkou

Kotlíkové smaltované soupravy

Nerezový kotlíkový set 36 VARIO 2 + vařečka a naběračka zdarma!

Nerezový kotlíkový set 36 VARIO 2 + vařečka a naběračka zdarma!

 

Nerezový kotlíkový set 45 VARIO 2 + vařečka a naběračka zdarma!

Nerezový kotlíkový set 45 VARIO 2 + vařečka a naběračka zdarma!

 

Kotlíkový gulášový set 31 VARIO 2 + 2 servírovacie kotlíky zdarma!

Kotlíkový gulášový set 31 VARIO 2 + 2 servírovacie kotlíky zdarma!

 

Kotlíkový gulášový set 42 VARIO 2 + 2 servírovacie kotlíky zdarma!

Kotlíkový gulášový set 42 VARIO 2 + 2 servírovacie kotlíky zdarma!

 

Nerezové kotlíkové soupravy

Kotlíkový set 31 cm TOPLUX + smaltovaný kotlík

Kotlíkový set 31 cm TOPLUX + smaltovaný kotlík

 

Kotlíkový set 36 cm TOPLUX + antikorový kotlík

Kotlíkový set 36 cm TOPLUX + antikorový kotlík

 

Kotlíkový set 39 cm TOPLUX + měděný kotlík

Kotlíkový set 39 cm TOPLUX + měděný kotlík

 

Kotlíkový set 31 cm TOPLUX + antikorový kotlík (1,2 mm)

Kotlíkový set 31 cm TOPLUX + antikorový kotlík (1,2 mm)

 

Kotlíkový set 36 cm TOPLUX + nerezový kotlík (1,5 mm)

Kotlíkový set 36 cm TOPLUX + nerezový kotlík (1,5 mm)

 

Servírovací dřevěné podnosy

Servírovací dřevěné podnosy


Velké vařečky do zabijačkových kotlů a kotlíků

Velké vařečky do zabijačkových kotlů a kotlíků

 

Nerezový kotlíkový set 45 VARIO

+ vařečka a naběračka zdarma!

Nerezový kotlíkový set 45 VARIO 1 + vařečka a naběračka zdarma!

 


Kotlíkový gulášový set 36 VARIO

+ 2 servírovacie kotlíky zdarma!

Kotlíkový gulášový set 36 VARIO 1 + 2 servírovacie kotlíky zdarma!

 


Kotlíkový gulášový set 45 VARIO

+ vařečka a naběračka zdarma!

Kotlíkový gulášový set 45 VARIO 1 + vařečka a naběračka zdarma!


Kotliny VARIO 1

Kotliny pro kotlíky VARIO 1


Ohnisko (stojan) na veliké kotle

Ohnisko (stojan) na veliké kotle

 

Kotlíkový gulášový  a grilovací set  Garden party

Kotlíkový gulášový  a grilovací set  Garden party

 

Kotlíkové gulášové soupravy

Kotlíkové gulášové soupravy

 

Kotlíkové gulášové soupravy + dárek

Kotlíkové gulášové soupravy + dárek

 

Kotlíkový gulášové nerezové soupravy + dárek

Kotlíkový gulášové nerezové soupravy + dárek

 


Grilovací sady

Grilovací sady

 

Grilovací železná pánev 36 cm

Grilovací železná pánev 36 cm

 

 

Partneři:

Výprodej zboží a slevové kupóny

Slevy, akce, slevové kupóny a výprodeje zboží a služeb

 

WWW.IKOTLIKY.CZ

 

 

Kotlina 42 cm + ohnivzdorná barva do 600 ° C

Kotlina 42 cm + ohnivzdorná barva do 600 ° C

 

 

Kotlina 39 cm + ohnivzdorná barva do 600 ° C

Kotlina 39 cm + ohnivzdorná barva do 600 ° C

 

 

 

Kotlina 36 cm + ohnivzdorná barva do 600 ° C

Kotlina 36 cm + ohnivzdorná barva do 600 ° C

 

 

Grilovací deska 44,5 cm

Grilovací deska 44,5 cm

 

Grilovací deska 33 x 33 cm

Grilovací deska 33 x 33 cm

 

SUPER AKCE

Litinový wok 36 cm + sladká paprika 50 g

SUPER AKCE: Litinový wok 36 cm + sladká paprika 50 g

 

 

Hořák 7,5 kW Kemper + připojovací příslušenství

Hořák 7,5 kW Kemper + připojovací příslušenství

 

Zabijačková souprava 50L. koš do kotle

Zabijačková souprava 50L. koš do kotle

 

Zabijačková souprava 60L. koš do kotle

Zabijačková souprava 60L. koš do kotle

 

Zabijačková souprava 70L. koš do kotle

Zabijačková souprava 70L. koš do kotle

 

Zabijačková nerezová souprava 50L. koš do kotle

Zabijačková nerezová souprava 50L. koš do kotle

 

Zabijačková nerezová souprava 60L. koš do kotle

Zabijačková nerezová souprava 60L. koš do kotle

 

Zabijačková nerezová souprava 70L. koš do kotle

Zabijačková nerezová souprava 70L. koš do kotle

 

Hořáky pod kotle

Hořáky pod kotle

Plničky klobás a jitrnic

Plnička klobás a jitrnic 3 kg

Plnička klobás a jitrnic 3 kg


Plnička klobás a jitrnic - Nadivak 8 L

Plnička klobás a jitrnic - Nadivak 8 L

 

Plnička klobás a jitrnic - Nadivak 4 L

Plnička klobás a jitrnic - Nadivak 4 L

 

 

Drátěný koš do kotle

Drátěný koš do kotle

 

ZABÍJAČKOVÉ SOUPRAVY

 

Kotlová souprava 50 L + 2 servírovací kotlíky zdarma!

Kotlová souprava 50 L + 2 servírovací kotlíky zdarma!

 

Kotlová souprava 80 L + 2 servírovací kotlíky zdarma

Kotlová souprava 80 L + 2 servírovací kotlíky zdarma

 

Zabijačkovy kotlový set 60 L + Kouřovod zdarma!

Zabijačkovy kotlový set 60 L + Kouřovod zdarma!

 

Zabijačkovy kotlový set 100 L + Kouřovod zdarma!

Zabijačkovy kotlový set 100 L + Kouřovod zdarma!

 

Zabijačkový kotlový set 70 L + hořák KEMPER + kouřovod zdarma!

Zabijačkový kotlový set 70 L + hořák KEMPER + kouřovod zdarma!

 

Zabijačkový kotlový set 80 L + hořák KEMPER + kouřovod zdarma!

Zabijačkový kotlový set 80 L + hořák KEMPER + kouřovod zdarma!

 

Zabijačková nerezová souprava 50L MAX + 2 servírovací kotlíky

Zabijačková nerezová souprava 50L MAX + 2 servírovací kotlíky

 

Zabijačkové nerezová souprava 100L MAX + litinový hořák KEMPER

Zabijačkové nerezová souprava 100L MAX + litinový hořák KEMPER

 

 

ZABÍJAČKOVÉ KOTLE

Smaltované kotle

Smaltované kotle

 

Nerezove kotle

Nerezove kotle

 

 

Party set GRIL

Party set GRIL

 

 

Party set MIX

Party set MIX

 

 

Kotlíková gulášová souprava + měděný kotlík EXCLUSIVE

Kotlíková gulášová souprava + měděný kotlík EXCLUSIVE

 

 


Katalog 1x.cz

Zpětné odkazy zdarma

Dům, byt, zahrada

Obchod a prodej

All for All

http://www.addwebsite.eu/

katalog odkazů

Baget.cz - Katalog stránek

Katalog stránek BUJ

Katalog stránek BYO

 

půjčky bez registru

Katalog odkazů Alfa-Elchron

Katalog webů

Kompletně.cz

LINKOVNÍK

přidat odkaz

LUKYN.com

SeoLink.cz

Spáčil reality - Katalog odkazů

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 89 Kč
skladem
naše cena 2 640 Kč
skladem
naše cena 600 Kč
skladem

NOVINKY

arr3Stojan s poistní kladkouKOUPIT ZDE ... arr3Gril s roštomKOUPIT ZDE ... arr3Ohnište + stojanKOUPIT ZDE ... arr3Luxusní kotlíkové soupravyKOUPIT ZDE ...

KONTAKTY

Kotliky Kotliny.cz
tel: Eshop: +421 905 580 562
napište nám
Sklad / Osobní odběr / Stav objednávek /
Reklamace Tel: +421 902 212 007, +421 948 212 600

Ochrana osobních údajů e-shopu kotlikykotliny.cz
  1. Společnost enet corp, s.r.o., so sídlom Priekopnícka 24, Bratislava 821 06, IČO 46800565, zapísaná na OR vedenom OS v Bratislava 1 v složke Sro: vložka č. 83619 / B Slovenská Republika (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  4. Zpracování osobních údajů je prováděno enet corp, s.r.o. tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Přepravce Direct Parcel Distribution CZ s. r. o., Modletice 135, 251 01 Říčany u Prahy
    • Prepravca Direct Parcel Distribution SK s.r.o. Technická 7, 821 04 Bratislava
    • Externá účtovná spoločnosť SINERSA s.r.o. Hálova 18, 851 01 Bratislava
    • Externá účtovná spoločnosť FINERSA s.r.o. Hálova 18, 851 01 Bratislava

    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  5. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese info@kotlikykotliny.cz

  6. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky kotlikykotliny.cz, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

        • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
        • základní funkčnosti webových stránek

    • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
    • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
    • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
    • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
    • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
      • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
      • Smartsupp.com, s.r.o., Milady Horákové 13, 602 00 Brno
  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.